9.08.2019 г.

Кармична запис за длъжник


Преди много години, когато бях в безисходност една книга за развитие на интуицията ми помогна да открия как се прави кармична запис. И тъй, ето как. Първо трябва да си наясно какво искаш. Често това е желание за възмездие, а понякога си е просто отмъщение. НО, ако човек тръгне да отмъщава този метод може да заработи срещу него. Това може да се приеме като предупреждение, но може и да се пренебрегне. За да работи правилно тази запис не трябва да се търси отмъщение, а трябва да се търси възмездие, до което се достига само чрез искренна прошка, въпреки че това е най-трудното условие за всеки човек, защото човекът е подвластен на емоциите и те понякога му правят лоши услуги като се изливат в негатив в най-неподходящия момент. След като човек е сигурен, че искрено е простил и усеща, че емоциите няма да му изиграят лоша шега се преминава към самата кармична запис. Първо се казва молитва. Аз използвам "Отче наш", веднага след молитвата има обръщение към всички светии и други същности и към моята душа, която е посредник в йерархията. И вече идва ред на самата запис, която става по следния начин, пиша името на човека, до него пиша думата ДЛЪЖНИК и после правя моята запис, която е един вид наричане: "Прощавам ти от сърце, както Бог ще прости на мен и те предавам в неговите ръце ”. разбира се самата запис има много възможности, но за да се стигне го възмездие, непременно трябва да се прости. След това се казва молитвата отново и записката се изгаря. Не е трудно за изпълнение и затова е много изкушаващо. Няма да пиша забрани и последствия при използването на тази запис с отмъстителна цел, просто всеки има право да си понесе съответната отговорност пред канцеларията на Дедо ми БоГи и разбира се трябва да кажа, че отговорът е в ранмките на 3 дни.

8.08.2019 г.

Практики за вървежност


Моите баби още, когато бях малка са ми казвали някой малки практики за вървежност. Примерно, като се тръгне на път да се плисне вода напред, за да ми върви по вода или просто да се прекръстя и да кажа:"С Бога напред и аз по него". Разбира се тази фраза има много варианти и всеки си я знае по свой начин, важното е да работи за нас като защита. Но в живота ми имаше един момент на адски невървеж и реално не бях много на ясно какво да правя. Трябва да спомена, че бях направила всякакви изчиствания, но невървежността ме съпътстваше навсякъде. Когато вече нямаше какво да правя и започна да ме натиска отчаянието дойде един сън. На прозореца ми стояха и потропваха малки духчета като деца по нощнички и ме викаха по име. Сега няма да обяснявам какъв страх брах, заради други едни сънища от по-далечното ми минало, но в този сън имаше послание за мен и то гласеше:"Когато тръгнеш на път хвърли една бяла монета с лявата ръка, през дясното рамо и кажи: Плащам на пазителите на всички пътища, вдигнете бариерата, трябва да премина. Благодаря! След това вървиш напред и не се обръщаш" Много пъти съм го правила, когато дойде невървеж и при мен този малък ритуал наистина работи. Правя го винаги, когато ми предстои дълъг път или важна работа. И още нещо. Този ритуал може да се комбинира с един заговор между човек и пазители - ангел и демон. Просто е. Обръщаш глава към дясното рамо и казваш: " Ангел хранител, моля те, помогни ми с мен бъди, всяка врата ми отвори! Така да бъде! Благодаря!" След което обръщаш глава към лявото рамо и казваш: Демон пазител, моля те, помогни ми с мен бъди, всяка врата ми отвори! Така да бъде! Благодаря!" Едно предупреждение - не забравяйте да благодарите. Тези двамата винаги ни съпътстват и напътстват за наше благо, друг е въпросът колко ги чуваме и разбираме, но винаги са заслужили поне едно БЛАГОДАРЯ. Приятно магичене от мен. И запомнете, който започне не може да спре.

5.08.2019 г.

Нещо малко срещу пиянство


За много хора зависимостта от алкохола е ежедневие, но и проблем за близките. много хора никога не намират решение на този проблем, а други изобщо и не се борят с него, просто приемат, че това се случва или се опитват да скрият проблема като демонстрират безразличие или пълно безсилие. Но реално за всеки проблем има решение стига човекът да го поиска и потърси. Много хора се обръщат за професионална помощ към лекари и това е правилния подход, друг е въпросът до колко е работещ и дали помага на всеки. Няма да изпадам в подробности за тези неща. Има хора, които разчитат на баячки и народни лечители. Някой получават помощ и се справят с проблема, други - не. Но най-ефективният начин за справяне с този проблем е личното желание, воля и последователност. В този пост предлагам една малка формула с магичен привкус. Който иска може да я ползва свободно. Първата стъпка е да осъзнаете, че пиянството пречи на всички хора. Второто е алкохоликът да пожелае да се откаже, поне с думи да го изрази. Третата стъпка е да помогнете, АКО ваш близък има проблем и САМО, АКО той има желание да се откаже. КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ? В бутилката с алкохол, от която пие жертвата на зависимост сипвате малко СВЕТЕНА ВОДА, колкото да не личи разреждането и докато сипвате казвате: "Алкохол и пиянство ОТКАЗВАМЕ ЗАЕДНО" Не е трудно, може лесно да се изпълни. Когато става въпрос за закоравял пияница в момента в който си сипе алкохол и преди да е отпил глътка казвате същото наричане:"Алкохол и пиянство ОТКАЗВАМЕ ЗАЕДНО" Пожелавам успех на всички, които решат да опитат.

Родовата енергия (таро подредба)

От доста време имах желание да направя една таро подредба, свтрзана с енергиите, които идват към нас от различните клонове на родовата систе...