14.10.2020 г.

Демир бозан за изчистване и възврат

Това е ритуал с участието на лечебни билки за изчистване и възврат на магия. Трябва да кажа, че това е една от най-лесните практики в тази посока, която знам. Демир бозан, синя титнтява, върбинка и мълчана вода са необходимите съставки за извършване на тази практика.  От 3 различни чешми/извора се налива мълчана вода ( това означава, че се мълчи като се налива и се мълчи докато се носи у дома до извършване на ритуала) В събраната мълчана вода се поставят Демир бозан, синя тинтява и върбинка. Всичко това ври на тих огън. След това се оставя една нощ да престои на звездите. На сутринта се отпива от три страни от тази вода, а с останалата се облива тялото без да се насапунисва и се нарича: „Демир бозанче, Демир бозанче, Демир бозанче, от всички билки за и против магии ти си най-силната и най-могъщата, можеш всички магии да сразиш и унищожиш. Ти можеш да върнеш магиите и лошотиите при тези, които са ги изпратили и при тях ги върни“. Този ритуал се прави поне 3 пъти в поредни дни. Водата може да се събере един път и да се раздели на 3 части  Не забравяйте, че всяко наричане се казва поне 3 пъти. Успех в магиченето!

Демир бозан за защита на дома от зли хора и мисли

Имаше едно време, когато събирах различни практики и ритуали с магическо въздействие по всякакъв начин. Във връзка с това преди много време една моя братовчедка беше взела тетрадката на известна гадателка от нашия край и ми предложи да си препиша някои неща. Изобщо не се замислих, че правя нещо нередно, защото в тоя занаят много практики се крадат, по простата причина, че никой не иска да ги предаде на случаен човек, докато е жив. Но аз предпочитам да споделям, особено неща, които на някой практик ще му послужат и се надявам да му послужат за добро. Ето и самата практика. Поставя се трънче от Демир бозан от двете страни на прага заедно с морска сол и чесън,а под изтривалката се поставя червен и бял конец . това се прави за защита на дома от зли хора и мисли  Наричането е: „Демир бозанче, Демир бозанче, Демир бозанче, ти с твоите бодли не допускаш в нашия дом ни магии, ни други злини" Не забравяйте, че наричанията се казват най-малко три пъти. Успех в магиченето. може на някой да се получи добре.

ПИСМО до моите пари

"Скъпи мои пари, Моля ВИ простете на мен и моето семейство, роднини и предци, за това, че много пъти сме Ви обиждали, от началото на на...