13.08.2019 г.

Отърваване от враг


Има ситуации, когато сме на полеви условия, т. е. на обществено място и не винаги има начин да се направи някой ритуал или практика, която изисква специална подготовка. Проблемът е че в много моменти, когато ни е трудно просто забравяме, че заедно с нас има две сили, които винаги са готови да ни помогнат и да ни защитят - нашият АНГЕЛ ХРАНИТЕЛ и НАШИЯТ ДЕМОН ПАЗИТЕЛ. Когато се окажем под вражески огън просто можем да си направим малка армия и да се справим бързо и ефективно, като мобилизираме тези наши покровители. Ето как се прави: Завъртаме глава към дясното рамо и казваме: "Ангел Хранител, сега те моля, помогни ми, от напаст спаси ме! Заключи устите, затвори очите. Благодаря!" После обръщате главата на ляво и казваме: "Демон Пазител, сега те моля, помогни ми, от напаст спаси ме! Заключи устите, затвори очите. Благодаря!" След това се обръщаме към човека и казваме: "В страх те обричам, за немота устата ти заричам, като лист трепери, пред мен се поклони! Да бъде!" Добре е да се каже 3 пъти преди ситуацията, но ако е неочаквана е възможно и в момента да се изкаже, а може и след това, също не е грешка. Може да се каже и само едно от трите наричания, но е за предпочитане да се запомни цялото. Освен това може да се напише името на човек на лист и да се нарече преди среща с него, а може да се каже и в момента, в който го видим от далеч, преди да сме влезли в негативно емоционално противоречие.

Защита от врагове


Животът ни стана доста труден и все по-често се сблъскваме със всякакъв вид човешки негативи. Много често ни заливат със злоба всякакви хора, понякога съвсем случайно срещнати на улицата озлобени от живота си хора просто ни се нахвърлят без нищо да сме им направили и ни изливат помията на целия си душевен негативизъм. В този пост ще напиша едно лесно наричане за раздяла с врагове от всякакво естество. Може да се ползва при всеки вид човешка агресия - включително срещу клюкари и случайно срещнати злобари. Това наричане го взех от езотерик в интернет и съм го изпробвала само веднъж. всеки може да пробва как работи, но изискването е да не носим озлобление в душата си. Наричането работи чрез силата на прошката и любовта към ближния. За хората, които не могат да преодолеят егото си в друг пост ще напиша ритуал с по-агресивен тон. Наричането е следното: Аз те чувам, аз те разбирам, знам че си част от моята родова памет, аз няма да сторя зло срещу теб и ти няма да сториш зло срещу мен. Аз съм свободна и ти си свободен, мой истинен враг. Аз не съм ти длъжна и ти не си ми длъжник, мой роден враг. Отиди си в мир и покой, защото аз съм свещеник на моя род. Аз ти прощавам и ти ми прости. На мен нищо не ми трябва от теб и на теб нищо не ти трябва от мен. Аз съм свободна и ти си свободен, мой истинен враг. Нека се освободим. Така да бъде. Амин. Освен това тези думи се казват пред запалена свещ, като се казва името на човека, към който искаме да отправим това наричане. Ако не знаем името му е достатъчно да си ориентираме гледка към него, т.е. да го виждаме, дори и от по-голямо разстояние. Думите може да се кажат и на обществено място, ако очакваме някой да си излее негативните емоции над нас - примерно в магазин или заведение. Сигурна съм, че хората, които са убедени, че към ближния трябва да се подходи с любов ще разберат горните думи. Забележка: Има неща, които не стават от първия път. Понякога магията изисква повтаряне 3, 7, 9 пъти. За да ви се получи, просто трябва да опитате и понякога повече пъти.

Родовата енергия (таро подредба)

От доста време имах желание да направя една таро подредба, свтрзана с енергиите, които идват към нас от различните клонове на родовата систе...