20.03.2020 г.

Време е за трансформация 3


Една от големите травми на човешкото съзнание е страхът. От една страна той е полезем, когато обслужва инстинктите ни за самосъхранение, но може да стане и вреден, когато прерастне в паника, защото тогава много лесно губим способността си за преценка на ситуацията и следователно не можем да взимаме правилни решения нито за себе си, нито за околните. В настояше време ние се сблъскахме със страха от един невидим враг и невъзможността за контрол над ситуацията, което води много хора до неправилни действия. В тази ситуация не е много добра идея да изключим страха напълно, ако той ни помага да сме внимателни за себе си и за другите, но ако чувстваме, че ни обхваща паника, нещата вече са минали границите на нормалното и е редно да намалим напрежението. Първото нещо, което трябва да направим е да приемем, че е съвсем човешко да изпитваме страх. Второто нещо, което трябва да знаем е че този страх понижава вибрациите ни и привлича към нас негатив. Значи е време да приеме ситуацията, за да намерим начин да я контролираме. Аз започвам с моята декларация: „аз знам, че страхът е тук, за да ме предпази от грешки, но аз го приемам изцяло, защото не е мой враг, всъщност е моя защитник на първа линия. Аз обичам моя страх безрезервно и докрай, защото знам, че той се грици за мен. Аз не преча на моя стах и той не пречи на мен. Аз се освобождавам от моя страх и той е свободен от мен. Азне се страхувам . и сега казвам на моя страх: Ве’да отве’д - Ве’да отве’д - Ве’да отве’д – Отмени“ Разбира се аз споделям моята декларация, която е компилация от няколко техники за справяне с трудни ситуаци и една формула на Р. Фад, но всеки човек може да си измисли своята формула, която да му резонира и да го спасява в момент на панически страх.

Време е за трансформация 2


Какво се случва към момента на вирусната криза може да видим по телевизията, но основната характеристика на положението е панически страх. Още от началото на година тази енергия беше предизвикана от едно интересно астрологично явление в Козирог, където се струпаха доста планети и стана тежък енергиен коктейл. Но Сатурн и Плутон с помощта на Марс направиха обстановката взривоопасна и започна страхът от епидемия. Разбира се няма да изпадам в подробности, за неща които всички вече знаят. Ще вървя напред, защото искам страхът да се преобразува в здраво мислене. Затова първото което ще предприема е да кажа: „ Благодаря на Бог/Висшия разум/ затова, че ми даде възможност да преживея тази енергия на световна промяна! Приемам, че силата на висшия замисъл за нас, хората и за планетата Земя е най-правилния и желая да следвам правилата на новия ред! Съгласна съм, че за мен като човек е трудно да проумея целите на висшия замисъл, но моля да ми бъде дадено просветление как да се справя в настоящата ситуация като следвам правилния път за най-висше добро на мен и всички участници в ситуацията. Да бъде!“ ЗАЕДНО – ПРИСЪЕДИНЯВАМЕ – СЕГА Разбира се всеки човек може да изкаже своята собствена декларация за приемане на ситуацията, но това тук са моите думи и аз ги споделям със всички, които искат да ги ползват или им е нужен пример как да направят своята декларация за приемане на ситуацията и правене на първата крачка към справяне със страха.

Време е за трансформация 1


Понеже светът е в криза не толкова на материално или здравословно ниво, колкото на ниво съзнание, днес се сетих, че повечето хора могат да променят ситуацията и да я трансформират, по желан или поне по приемлив за мислите и мозъците ни начин. Вероятно някой ще се запита как стигнах до тази нито велика, нито гениална идея. Отговорът е доста прост. Помолих се за прозрение, ето така: „Моля всевишният Бог, който единствен може всичко да ни дари с просветление, за да намерим пътя към неговата благодат! Амин! И сега казвам: „Дълбоко благодаря, от сърце и душа за оказанато чест да получа малко просветление за себе си и за възможността да споделя с всеки, който иска да разбере! Благодаря, Благодаря! Благодаря! И ето какво точно стана. В главата ми се завъртя една мисъл по енергиятана на Плутон и таро карта Смътртта.
Сетих се, че в света има много хора , за които тази енергия е позната и те са родени със силен Скорпион в наталната карта или със силен Плутон. А сега най-важното. Тези хора не са дошли на света да станат модерния Казанова или друг световнонеизвестен трагикомичен литературен герой. Те са дошли да трансформират енергиите, най-често на собствения си род, но в момента имат уникалната възможност да трансформират енергиите на целия народ. Сигурно не се досещате как да стане това. То по принцип си става от самосебе си и тези хора често изобщо не си дават сметка за това, защото тази енергия си е част от техния живот. Просто там където има такъв човек, той успокоява паникьосаните, може да им разказва вицове или просто ги държи за ръка и им помага да преминат през страха и да не се чувстват сами. Но ако искате може да бъдат взети и много по драстични методи, защото аз мисля да помоля тези хора да действат по-мащабно, да не кажа по-глобално. Просто им казвам да се включат в трансформирането на енергията с една проста формула на Фад: ЗАЕДНО – ПРИСЪЕДИНЯВАМЕ – СЕГА Идеята е да направим няколко стъпки заедно: 1. Да покажем, че приемаме тези енергии / ЗАЕДНО – ПРИЕМАМЕ – СЕГА/, защото ние ги познаваме и знаем тяхната роля, тъй като всъщност сме дошли на тази земя да преживеем точно това; 2. Ние не се страхуваме /за страха Ве’да отве’д - Ве’да отве’д - Ве’да отве’д – Отмени/ 3. Ние приемаме страха и се лекуваме от него; 4. освобождаваме се от страха, за да продължим напред; 5. приемаме вируса, благодарим му и го освобождаваме; 6. изказваме благодарност за ситуацията, която ни научи да бъдем дисциплинирани и да усетим загриженост към семейството и близките си. Всеки може да направи нещо такова по свой начин, а аз ще споделя моя в няколко поста. Пожелавам успех в работата с трансформирането на енергиите. Към тази идея могат да се присъединят всички хора, които искат ситуацията да се промени към най-доброто, което е в божествения план.

ПИСМО до моите пари

"Скъпи мои пари, Моля ВИ простете на мен и моето семейство, роднини и предци, за това, че много пъти сме Ви обиждали, от началото на на...