20.03.2020 г.

Време е за трансформация 1


Понеже светът е в криза не толкова на материално или здравословно ниво, колкото на ниво съзнание, днес се сетих, че повечето хора могат да променят ситуацията и да я трансформират, по желан или поне по приемлив за мислите и мозъците ни начин. Вероятно някой ще се запита как стигнах до тази нито велика, нито гениална идея. Отговорът е доста прост. Помолих се за прозрение, ето така: „Моля всевишният Бог, който единствен може всичко да ни дари с просветление, за да намерим пътя към неговата благодат! Амин! И сега казвам: „Дълбоко благодаря, от сърце и душа за оказанато чест да получа малко просветление за себе си и за възможността да споделя с всеки, който иска да разбере! Благодаря, Благодаря! Благодаря! И ето какво точно стана. В главата ми се завъртя една мисъл по енергиятана на Плутон и таро карта Смътртта.
Сетих се, че в света има много хора , за които тази енергия е позната и те са родени със силен Скорпион в наталната карта или със силен Плутон. А сега най-важното. Тези хора не са дошли на света да станат модерния Казанова или друг световнонеизвестен трагикомичен литературен герой. Те са дошли да трансформират енергиите, най-често на собствения си род, но в момента имат уникалната възможност да трансформират енергиите на целия народ. Сигурно не се досещате как да стане това. То по принцип си става от самосебе си и тези хора често изобщо не си дават сметка за това, защото тази енергия си е част от техния живот. Просто там където има такъв човек, той успокоява паникьосаните, може да им разказва вицове или просто ги държи за ръка и им помага да преминат през страха и да не се чувстват сами. Но ако искате може да бъдат взети и много по драстични методи, защото аз мисля да помоля тези хора да действат по-мащабно, да не кажа по-глобално. Просто им казвам да се включат в трансформирането на енергията с една проста формула на Фад: ЗАЕДНО – ПРИСЪЕДИНЯВАМЕ – СЕГА Идеята е да направим няколко стъпки заедно: 1. Да покажем, че приемаме тези енергии / ЗАЕДНО – ПРИЕМАМЕ – СЕГА/, защото ние ги познаваме и знаем тяхната роля, тъй като всъщност сме дошли на тази земя да преживеем точно това; 2. Ние не се страхуваме /за страха Ве’да отве’д - Ве’да отве’д - Ве’да отве’д – Отмени/ 3. Ние приемаме страха и се лекуваме от него; 4. освобождаваме се от страха, за да продължим напред; 5. приемаме вируса, благодарим му и го освобождаваме; 6. изказваме благодарност за ситуацията, която ни научи да бъдем дисциплинирани и да усетим загриженост към семейството и близките си. Всеки може да направи нещо такова по свой начин, а аз ще споделя моя в няколко поста. Пожелавам успех в работата с трансформирането на енергиите. Към тази идея могат да се присъединят всички хора, които искат ситуацията да се промени към най-доброто, което е в божествения план.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Родовата енергия (таро подредба)

От доста време имах желание да направя една таро подредба, свтрзана с енергиите, които идват към нас от различните клонове на родовата систе...