26.09.2020 г.

Прост ритуал за изчистване на родовите канали

Много често в живота ни идва интересни ситуации, които са си кармични отработки. Примерно нашите близки са губили дом и родно място заради война, а в нашата реалност ние или децата ни са емигранти. Има много други такива примери, но този пост не е за споделяне на приключения, а за изчистване на наследени енерги, окрасени с не много положителна енергия. Затова понякога трябва да се вгледаме в миналото и да потърсим коренът на проблема и много бързо ще разберем какво ни се случва и какво отработваме. Сега няма да обяснявам, че трябва да преживеете това, което е дошло без съпротива, защото ако не ви харесва тази реалност винаги има възможност да стане още по-лошо, защото онова, което ние отказваме може да се сервира на следващо ниво и да е още по-трудно или да се пренесе към поколението, което избира да изживее онова, от което се отказваме ние и тогава много боли гледката на трудностите, които изживяват децата ни, така че стиснете зъби и изживейте избрания път. Но ако искате да стане някак по-леко е напълно възможно да се споразумеете с родЪ си. Има различни начини това да стене, много хора могат да го направят чрез визуализации, медитации или по друг начин, но моя е доста лесен. За целта просто трябва да се посети гробище, където има ваши предци. Носят се свещи, вино (може и вода), бонбони (които са без самостоятелна обвивкас екологична цел затова са добри "Теменужки", "Снецинки" може и друг вид) и разбира се може да отнесете каквото друго може да дадете от сърце, без съжаление и без одумване. Традицията повелява жито и хляб, но ако не ви е възможно да занесете всичко поне вземете минималните неща. Ритуалът е повече от лесен. Поздравете близлите си! Запалете свещите! Изсипете бонбоните и ги наречете за всички знайни и незнайни! Излейте течността (вино или вода) върху гроба, който посещавате и почистете, моля! РАЗКАЖЕТЕ хубавите неща от живота си (кой се е родил, кой се е оженил/омъжил и др,)! РАЗКАЖЕТЕ своите проблеми и помолете за помощ! Когато си тръгнаете, ако там има чешма задължително си измиите ръцете и с шепа хвърлете вода зад себе си над главата назад, а също и от ляво и дясно! Ако няма там чешма възползвайте се от някойя друга на улицата или някъде отвън пред къщата си оставете вода в шише и направете това измиване! Мисля че е доста лесно за изпълнение и всеки може съвсем лесно да се направи. Успех пожелавам на всеки, който реши да пробва.

1 коментар:

  1. ВИЗИТНА КАРТИЧКА:
    ЕЗОТЕРИЧНО ЗДРАВЕ
    * Астрология и астрологични консултации.
    * Системни и семейни констелации. Семейните травми и как да освободим живота си от тях?
    * Синастрия (астрологичен анализ на взаимоотношенията - интимни, бизнес, междуличностни).
    * Астрология за бебета и деца.
    * астромедицина.
    * астродиетология (здравословно хранене съобразно личните потенциали в хороскопа).
    * бизнесастрология (програма на успеха съобразно зададения кармичен код в наталната карта).
    * кармичен хороскоп (как да отработим кармичните дългове и да отключим затворените житейски врати).
    * матрица на кристалите на успеха.
    * астроароматерапия.
    * антистресови здравословни програми.
    * Здравословно хранене. Звезден дебелариум и как да отслабнем и поддържаме оптимално телесно тегло! Изготвяне на индивидуална астрологична диета!
    КОНТАКТИ:
    e-mail: emibogdanova@mail.bg
    + 359 896 045 242

    ОтговорИзтриване

Родовата енергия (таро подредба)

От доста време имах желание да направя една таро подредба, свтрзана с енергиите, които идват към нас от различните клонове на родовата систе...